Unisatuja rauhattomille aikuisille 45 - Museossa paahteisena päivänä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 45 - Museossa paahteisena päivänä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 45 - Museossa paahteisena päivänä

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Astuttuani avaraan aulaan katselin kuvioita kiiltävässä, vihreävalkoisessa marmorilattiassa. Nostin katseeni hätkähdyttävän korkeisiin kattoihin, joihin oli kaiverrettu koristeelliset reunat ja niihin veistetty kasvoja. Katselin ympärilläni olevia ihmisiä, jotka lähtivät vaeltelemaan – jotkut laillani, kädet selän takana (ehkä muistimme, kuinka meitä oli lapsena kehotettu pitämään näpit irti kaikesta), toiset taas pienissä ryhmissä, jotka etenivät hitaasti salista seuraavaan.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424740
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS