Unisatuja rauhattomille aikuisille 46 - Kesän satoa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 46 - Kesän satoa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 46 - Kesän satoa

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Kävimme tomaattien kimppuun: köynnösten kirpakka tuoksu tarttui käsiimme, kun poimimme tomaatit huolellisesti yksi kerrallaan. Roma-tomaateista tehtäisiin kastikkeita, muhkeat perinnetomaatit leikattaisiin siivuiksi ja paloiteltaisiin salaatteihin, jättiläismäiset pihvitomaatit säilöttäisiin vielä samana päivänä, ja noin miljoona pikkuruista, makeaa kirsikkatomaattia ja runkotomaattia ripsahtaisivat suloisesti suussa, kun ne pistelisi sellaisenaan. Poimimme myös muutaman raa’an tomaatin, jotka päätyisivät paistettuina voileiville, sekä maahan pudonneet raskaat tomaatit, joista osa oli rikkoutunut. Meitä se ei haitannut.

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424757
  • Gummerus kustannus, elokuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS