Unisatuja rauhattomille aikuisille 47 - Paluu kouluun

Unisatuja rauhattomille aikuisille 47 - Paluu kouluun

Unisatuja rauhattomille aikuisille 47 - Paluu kouluun

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Muutama vuosi sitten olin vienyt veljenpoikani iltapäiväksi koulutarvikeostoksille. Heidän isänsä oli jo hankkinut heille uudet vaatteet ja lenkkarit, ja minun annettiin lopuksi osallistua kivojen juttujen ostamiseen. Valitsimme huolella reput, muistivihot, penaalit ja tussipakkaukset. Muistin, miten tärkeitä nämä valinnat olivat minulle olleet heidän iässään – miten jokaisen vuoden laukku tai kansio oli ollut yritys ilmaista silloista persoonaani jollain tavalla. Juuri teroitetut lyijykynät ja puhtaat, tyhjät muistivihot olivat siinä määrin hykerryttäviä, että vaikka kesän päättyminen olikin minusta aina surullista, odotin aina innolla uutta kouluvuotta.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424764
  • Gummerus kustannus, elokuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS