Unisatuja rauhattomille aikuisille 48 - Korttelin päässä kotoa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 48 - Korttelin päässä kotoa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 48 - Korttelin päässä kotoa

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Taivas oli harmaa ja pilvet roikkuivat matalalla. Oli syyskuinen iltapäivä, ilma oli viileä ja tuulenvire tuoksui syksyltä. Olin kävellyt korttelin päähän kotoa vihanneskaupan markiisin alle ja nostanut sadetakkini kaulusta korkeammalle, kiinni poskeen. Päärynöiden tuoksu sai minut viimein kääntämään pääni pois kadunkulman kahvilasta, jossa asiakkaat hörppivät kupeistaan, lukivat sanomalehtiä tai juttelivat ystäviensä kanssa. Päärynät olivat pieniä ja vihreitä mutta vähän pehmenneitä ja niissä oli mustelma tai pari. Tiesin, että ne ovat valmiita syötäviksi.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424771
  • Gummerus kustannus, elokuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS