Unisatuja rauhattomille aikuisille 49 - Kirjastossa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 49 - Kirjastossa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 49 - Kirjastossa

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Silmäilin kirjojen nimiä. Minulla on toisten lukijoiden lailla omat suosikkini, mutta katselin aina myös entuudestaan tuntemattomia luokkia. Juuri se on niin kiehtovaa kirjojen keskellä: kun on kokonaan niiden ympäröimä, voi vetää hyllystä minkä tahansa kirjan ja alkaa lukea tietämättä ollenkaan, olisiko juuri löytänyt teoksen, joka osoittautuu tärkeäksi, saa ihmettelemään tai nauramaan tai itkemään tai sitten vain elämään eri tavalla.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424788
  • Gummerus kustannus, elokuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS