Unisatuja rauhattomille aikuisille 50 - Elonkorjuumarkkinoilla syysaamuna

Unisatuja rauhattomille aikuisille 50 - Elonkorjuumarkkinoilla syysaamuna

Unisatuja rauhattomille aikuisille 50 - Elonkorjuumarkkinoilla syysaamuna

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Tänä aamuna istuin takakuistilla huopaan kääriytyneenä, kuuma teekuppi käsissäni, ja nautin hyväntuoksuisesta höyrystä kasvoillani viileänä aamuna. Olin katsellut oravaa, joka keräili tammenterhoja ja piilotteli niitä pihalle salaisiin kätköihinsä. Meillä taisi olla samat suunnitelmat: kerätä satoa ja varautua talven tuloon. Minäkin olin päättänyt mennä tänään elonkorjuumarkkinoille ostamaan kassit täyteen kaikkea hyvää, mitä sieltä näin parhaaseen satoaikaan sai."

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424795
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS