Rakkaus Pariisissa

Rakkaus Pariisissa

Rakkaus Pariisissa

Kuinka elvyttää pitkä avioliitto ja saada hiillos hehkumaan?

Lara Lewis on mielestään löytänyt oivallisen ratkaisun. Hän aikoo houkutella aviomiehensä Pariisiin, rakastavaisten kaupunkiin, missä he vastavihittyinä viettivät unohtumattoman kuherruskuukauden. Lyhtyjen valaisemat puistokadut ja pikku ravintolat, vanha romanttinen hotelli ja pitkät samettiset yöt… suloiset muistot tulvahtavat Laran mieleen, kun hän varaa molemmille lentoliput.

Mutta Laran lääkärimies Bill tyrmää vaimonsa suunnitelmat. Hän ilmoittaa kylmästi löytäneensä toisen naisen, Laraa huomattavasti nuoremman kollegan. Kauhistunut Lara vetäytyy perheen rantahuvilalle nuolemaan haavojaan. Hänen itsetuntonsa on pirstaleina, mutta lopulta elämänhalu voittaa. Lara päättää pärjätä yksin – niin matkoilla kuin kaikessa muussakin. Kunnes Dan, 32-vuotias yksityisyrittäjä, jonka Lara palkkaa huvilalleen remonttimieheksi, tarjoutuu korjaamaan talon ohella työnantajansa särkyneen sydämen. Kovia kokenut Lara kerää rohkeutensa ja pyytää nuoren Danin matkaseuraksi Ranskaan...
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.