Eniten vituttaa 2022

Eniten vituttaa 2022

Eniten vituttaa 2022

Uusi (paska) vuosi, uudet (säälittävät) kujeet, uudet (katteettomat) lupaukset ja peilissä sama (surkea) lärvi. Eikö siinä ole vitutuksenaihetta riittävästi?
Niinhän sitä luulisi. Arkiseen nillittämiseen kykenee tavallinen reppahousukin, mutta todellinen kyrsiintymisen connoisseur osaa etsiä pienimmätkin vitutuksen vivahteet arkielämän törkyisistä nurkista.
Vitutuskirjallisuuden legendoiksi kohonneet Pasa ja Atpo ovat onnistuneet nostamaan vitutuksensa tasoa mestariluokkaan, johon pääsevät vain harvat ja valitut. Seuraa edelläkävijöiden valaisemaa polkua, niin vuosi 2022 on paskempi kuin koskaan!

Kirjailijat

Pasa

Pasa on Tampereella asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Atpon kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (2008) oli menestys, jota ovat seuranneet ihmiselämän keskeisiä asioita kuten parisuhdetta, työtä ja elämäntaitoa käsittelevät vitutusteokset. Ensimmäinen Eniten vituttaa kaikki on ilmestynyt myös viroksi.

Atpo

Atpo on Helsingissä asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Pasan kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (2008) oli menestys, jota ovat seuranneet ihmiselämän keskeisiä asioita kuten parisuhdetta, työtä ja elämäntaitoa käsittelevät vitutusteokset. Ensimmäinen Eniten vituttaa kaikki on ilmestynyt myös viroksi.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 366
  • Koko 100 x 100 mm
  • ISBN 9789512425297
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2021

TUTUSTU MYÖS