Eniten vituttaa 2022

Eniten vituttaa 2022

Eniten vituttaa 2022

Uusi (paska) vuosi, uudet (säälittävät) kujeet, uudet (katteettomat) lupaukset ja peilissä sama (surkea) lärvi. Eikö siinä ole vitutuksenaihetta riittävästi?
Niinhän sitä luulisi. Arkiseen nillittämiseen kykenee tavallinen reppahousukin, mutta todellinen kyrsiintymisen connoisseur osaa etsiä pienimmätkin vitutuksen vivahteet arkielämän törkyisistä nurkista.
Vitutuskirjallisuuden legendoiksi kohonneet Pasa ja Atpo ovat onnistuneet nostamaan vitutuksensa tasoa mestariluokkaan, johon pääsevät vain harvat ja valitut. Seuraa edelläkävijöiden valaisemaa polkua, niin vuosi 2022 on paskempi kuin koskaan!

Kirjailijat

Pasa

Pasa on tamperelainen isopää ja kokopäivätoiminen nilkki. Kaverin säälittävyydestä kertoo kiusallista kieltään se, että hänen CV:nsä tärkein ja ainoa sisältö koostuu Eniten vituttaa kaikki -tuotannosta. Pasan tavanneet tietävät, miksi hän on nimenomaan kirjailija, eikä esimerkiksi TV-kasvo. Vitutuksen ammattilaiseksi Pasa pätevöityi kirjekurssilla.

Atpo

Atpo on helsinkiläinen isopää, joka vähäisistä kirjoittajan lahjoistaan huolimatta tehtailee Eniten vituttaa kaikki -aineistoa. Atpon haaveena on jonakin päivänä olla suuri suomalainen kirjailija, mikä hänen ruokailutottumuksillaan on lähinnä ajan kysymys. Suhteista hän ei ymmärrä mitään. Tämä koskee niin mitta- kuin ihmissuhteitakin.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 366
  • Koko 100 x 100 mm
  • ISBN 9789512425297
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2021

TUTUSTU MYÖS