Romanssin sankari

Romanssin sankari

Romanssin sankari

Niina Meron toisessa romanssissa soi nocturne. Englantilainen erikoisjoukkojen mies kohtaa suomalaisessa kesäyössä menneisyytensä aaveet ja haaveet.

Benedict Jay on sotilas, jonka vammat muistuttavat häntä olemassaolostaan jokaisella askeleella. Hän saapuu lomalle Tampereelle tapaamaan veljeään Doriania – tai niin hän ainakin väittää. Matkalaukussaan hän kantaa kuitenkin synkkää salaisuutta.

Ben saa kutsun suomalaiselle kesämökille, keskelle idyllisintä järvimaisemaa. Laituria kunnostaessa ja halkoja hakatessa mieli saa levätä, ja hetken ajaksi lavatanssien ja yöttömän yön huumassa hän unohtaa murheensa.

Yllättäen apua kaipaa myös naapurin rantatilan omistaja, vetävä nuori nainen, joka herättää sankarissa jotain kauan sitten kadotettua. Onko onni hetkellistä vai pysyvää? Onko soturin mahdollista seurata sydäntään?

Niina Mero

Kirjailija

Niina Mero

Hämeenlinnassa asuva kirjallisuudentutkija Niina Mero (s. 1982) uskottelee itselleen, että pärjäisi Ironman-kisassa, jos siihen saisi osallistua vaihteettomalla mummopyörällä. Hän rakastaa Stephen Fryn huumoria, osuvia tatuointeja ja Benedict Cumberbatchia lukemassa ääneen John Keatsin Oodia satakielelle. Meron tekeillä olevan väitöskirjan aiheena on nykypäivän romanttinen viihdekirjallisuus.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Lukija Paavo Kerosuo
  • Sidosasu Muu
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512425464
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS