Susikosken ajojahti

Susikosken ajojahti

Susikosken ajojahti

Olavi Susikoski saa kutsun tilanomistaja Gustaf Brennerin kartanoon hirvimetsälle. Mutta metsästysseurueessa ja koko tilanteessa on jotakin outoa. Entä saalis? Kun tappavat laukaukset kajahtavat, viikonloppuretki muuttuu hetkessä tragediaksi.

Olavi Susikoski on suomalaisen dekkarin legendaarinen voimahahmo. Jykevä, rauhallinen herrasmiespoliisi astui esiin vuonna 1956 ja on siitä lähtien ollut kotimaisen rikosromaanin suunnannäyttäjä.
Susikosken luoja Mauri Sariola (1924-1985) oli yksi dekkarikirjallisuuden suurista nimistä. Sariolan kirjoja on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja julkaistu kahdessakymmenessä maassa.
Mauri Sariola

Kirjailija

Mauri Sariola

Mauri Sariola syntyi Helsingissä 25.11.1924 hattulalaisen opettajaperheen kolmantena lapsena. Kansakoulunsa hän kävi Hattulassa, oppikoulunsa Hämeenlinnan lyseossa ja Toijalan yhteiskoulussa. Ylioppilaaksi Sariola julistettiin jatkosodan aikana vuonna 1943 ilman varsinaisia ylioppilaskirjoituksia. Sodan jälkeen hän aloitti opinnot Helsingin yliopiston lakitieteellisessä tiedekunnassa muttei saanut opintojaan koskaan päätökseen.

Kirjan tiedot

  • Lukija Juhani Rajalin
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512425518
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2021

TUTUSTU MYÖS