Martat - Leivontakirja

Martat - Leivontakirja

Martat - Leivontakirja

Joka kodin perusteos kuljettaa sekä tuttujen makumuistojen luo että uusien oivallusten äärelle. Selkeiden ohjeiden avulla pääsee leipomisen makuun, vaikka jauhopeukalo puuttuisikin, ja runsaat vinkit, muunteluideat ja raikkaat nykypäivän reseptit antavat inspiraatiota myös enemmän leiponeelle.

Marttojen ohjeilla onnistuvat rapeat sämpylät ja patongit, taikinajuuren teko, pikkuleivät ja tietenkin juhlapöydän kruunu, täytekakku monine muunnelmineen. Perinteiset leivonnaiset saavat uusia vaihtoehtoja ilmastoystävällisistä aineksista, ja kasvisruokavalio on kirjassa vahvasti mukana.

Kirjan sivuille on koottu mitat, painot ja kotileipurin perustarvikkeet sekä paljon tärkeää tietoa muun muassa uunin käytöstä, eri kohotusmenetelmistä ja yleisimmistä kotileipurin kompastuskivistä.

Kirjan upeat kuvat on ottanut ruoan valokuvaamiseen erikoistunut Elvi Rista.

Innostava lahjakirja tarjoaa onnistumisen iloa keittiössä!

Kirjailija

Marttaliitto Ry

Martat on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Suomessa on yli 1 200 Martta-yhdistystä. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Hyvä arki kuuluu kaikille.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 159
  • Koko 170 x 230 mm
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512426195
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2022

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS