Juhannusmorsian

Juhannusmorsian

Juhannusmorsian

Tomi on miettinyt koko tulevaisuutensa valmiiksi. Tänä juhannuksena hän viimein kosisi Venlaa viinilasien äärellä, keskikesän juhlan hiljentämässä kaupungissa, ja hänestä tulisi maailman onnellisin mies.
Mutta Tomin pomolla levy-yhtiössä on muita suunnitelmia. Maailmanluokan rockbändi on tulossa Suomeen festarikeikalle, ja miehet tunnetaan kyvystään aiheuttaa ongelmia. Romanttisen juhannuksen sijasta Tomi joutuu rokkareiden lapsenvahdiksi metsän keskellä sijaitsevalle vanhalle huvilalle. Venla suostuu sentään tulemaan mukaan.
Vielä silloin Tomi ei hurjimmissa kuvitelmissaankaan osaa kuvitella, miten monella tavalla juhannus ehtisi mennä pieleen.

Kirjailija Niina Mero tunnetaan ironisen hauskasta kerronnastaan, särmikkään samastuttavista henkilöhahmoistaan ja tarinoista, jotka pyyhkäisevät lukijan mennessään. Esikoisromaani Englantilainen romanssi hurmasi sekä lukijat että äänikirjojen kuuntelijat, ja odotettu uutuuskirja Romanssin sankari näyttää mitä tapahtuu, kun raavas mies rakastuu.
Niina Mero

Kirjailija

Niina Mero

Hämeenlinnassa asuva kirjallisuudentutkija Niina Mero (s. 1982) uskottelee itselleen, että pärjäisi Ironman-kisassa, jos siihen saisi osallistua vaihteettomalla mummopyörällä. Hän rakastaa Stephen Fryn huumoria, osuvia tatuointeja ja Benedict Cumberbatchia lukemassa ääneen John Keatsin Oodia satakielelle. Meron tekeillä olevan väitöskirjan aiheena on nykypäivän romanttinen viihdekirjallisuus.

Kirjan tiedot

  • Lukija Anniina Piiparinen
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512426447
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS