Alamaailman kuningatar

Alamaailman kuningatar

Alamaailman kuningatar

Piinaava Tampere-dekkari alamaailman välienselvittelystä

Alamaailman kuningatar aloittaa koukuttavan dekkarisarjan, jossa tamperelainen rikoskonstaapeli Hallavainen ratkoo kollegoidensa kanssa synkkiä murhatapauksia.

Hallavainen tutkii alamaailman kruunaamattoman kuningasparin arvoasuntoa, joka näyttää lähinnä teurastamolta. Asukkaat ovat kadonneet jäljettömiin.

Sosionomi Anu Murtovuo muuttaa työn perässä Oulusta Tampereelle. Hän joutuu uhkaaviin tilanteisiin, jotka johdattavat hänet kolkkojen perhesalaisuuksien jäljille. Kuka hän oikein on?

Akaassa asuva Päivi Alasalmi (s. 1966) on kirjoittanut 25 teosta, mm. romaaneja, novelleja ja satukirjoja, ja niitä on käännetty lukuisille kielille. Syksyllä 2021 ilmestynyt Sudenraudat on kerännyt runsaasti kiitoksia lukijoilta ja kriitikoilta. Romaani pohjautuu tositapahtumiin ja kertoo 1880-luvulla 22 lasta surmanneen susilauman metsästyksestä.
Päivi Alasalmi

Kirjailija

Päivi Alasalmi

Akaassa asuva Päivi Alasalmi (s. 1966) on kirjoittanut mm. romaaneja, novelleja ja satukirjoja, ja niitä on käännetty lukuisille kielille. Hänen esikoisromaaninsa Saana (Gummerus, 1988) herätti ilmestyessään huomiota synkkyydellään ja kovuudellaan. Finlandia-ehdokkaanakin ollut Vainola (Gummerus, 1996) parodioi taitavasti romanttista kartanoympäristöä goottilaisin kauhun maustein. Alamaailman kuningatar (2022) on Päivi Alasalmen 25. teos.

TUTUSTU MYÖS