Maanantaihin on paljon matkaa

Maanantaihin on paljon matkaa

Maanantaihin on paljon matkaa

Suosikkikirjailijan varhaisteos ja sympaattinen murhatarina.

Benjamin's Pub on aito korttelikapakka, jota pitävät olohuoneenaan paikalliset eläkeläiset, läheisen lehtitalon toimittajat ja tikkaa heittävät kanta-asiakkaat. Baarimikko Happy, entinen näyttelijä ja lavastaja, hoitaa oluthanan äärellä myös ammattikuuntelijan virkaa, ja ovella vahtii pubin itsevaltias, jämäkkä Karlsson.
Mikään murhaa pienempi asia ei olisi voinut sekoittaa Benjamin's Pubin arkea. Mutta kun tapahtuu toinenkin murha, pubikansan elämä järkkyy täysin. Komisario Antti Viitala käy tarmokkaasti käsiksi murhatutkimukseen, mutta kanta-asiakkaiden sisäpiiri ei kovin helpolla paljasta salaisuuksiaan.
Ystävällisen murhatarinan taustalla elää ja hengittää 70-luvun Helsinki, jonka Outi Pakkanen loihtii esiin yksityiskohta kerrallaan.

Kirjailija

Outi Pakkanen

Outi Pakkanen (s. 1946) on koulutukseltaan ekonomi. Hän työskenteli ensin markkinointi- ja mainosalalla ja sen jälkeen pitkään Uudet Kirjat -kirjakerhon päätoimittajana. Nykyisin hän on vapaa kirjailija. Dekkareiden lisäksi hän on kirjoittanut elämäkerrat Emmi Jurkasta ja Aino Acktésta.

Kirjan tiedot

  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512426553
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

TUTUSTU MYÖS