Parintaju

Parintaju

Parintaju

Millaisista aineksista rakentuu onnellinen parisuhde ja hyvinvoiva perhe? Lastenpsykiatri ja perheterapeutti Janna Rantala antaa toimivat eväät perheen sisäiseen vuorovaikutukseen.

Sinä saatat tajuta parisuhteesi eri tavalla kuin kumppanisi. Ristiriidasta voi syntyä kriisi, ja sitten jos perhe kasvaa, lapset sekoitetaan samaan vyyhtiin. Pariskunnat näkevät yleensä vikaa vain toisessa osapuolessa. Käsitys parisuhteesta ja lapsen asemasta osana sitä voivat olla kriisin todellinen syy. Jos ymmärrätte suhdettanne yhdessä, kriisi voi olla kasvattava voimavara. Tätä on parintaju.
Parintajussa psykoterapeutti ja erikoislääkäri Janna Rantala selvittää parisuhdedynamiikkaa järkeenkäyvillä esimerkeillä ja käytännöllisillä ohjeilla.
Tämän kirjan luettuasi ymmärrät paremmin, mitä kotonasi tapahtuu.
Janna Rantala

Kirjailija

Janna Rantala

Kolmen lapsen äiti Janna Rantala on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, pari- ja perhepsykoterapeutti sekä kouluttaja, jolla on perheterapia- ja työnohjausvastaanotto Helsingissä. Hän vastaa Meidän Perhe -lehdessä kasvatuskysymyksiin ja kirjoittaa mm. Helsingin Sanomien digilehteen sekä Lääkärilehden verkkopalveluun. Lisäksi hän kirjoittaa blogia nimeltä Täähän pistää kampoihin (http://taahanpistaakampoihin.blogspot.fi/).

Kirjan tiedot

  • Lukija Anniina Piiparinen
  • Sidosasu Muu
  • Kirjastoluokka A 14.8
  • ISBN 9789512426928
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS