Anopit ilman rajoja

Anopit ilman rajoja

Anopit ilman rajoja

Hyvää mieltä hersyvä ja salaviisas romaani ystävyydestä, rakkaudesta ja perhesiteistä. Ja anopeista.

Puoli vuotta sitten Angelika sai kopin hääkimpusta, ja seuraava luonteva askel olisi naimisiinmeno, mutta ajatus askarruttaa. Onko Magnus hänelle sittenkään se oikea? Magnuksen äiti Judith ei ainakaan ole, se on varmaa. Mikä neuvoksi, kun mies on lähes täydellinen mutta tuleva anoppi kaikkea muuta?

Angelika ei kipeästä kaipuusta huolimatta koskaan saanut omaa lasta, ja se tuntuu mietityttävän muitakin kuin häntä itseään. Mutta muita lapsia Angelican elämässä on aina riittänyt. On esimerkiksi aikuista ystävää kaipaava Folke, jolla on tarve keskustella suurista kysymyksistä. Aikaa liikenee aina myös visbyläisten rakkausasioiden hoitoon: Angelika ei ole ainoastaan kampaaja vaan lisäksi kaupungin itseoikeutettu amor. Ilmassa on suuren rakkauden tuntua...

”Sarjan ensimmäinen osa oli ylimaallinen, mutta hitto vie, tämä toinen on ylimaallisin!”
Blogi Försvinner och stannar kvar
Anna Jansson

Kirjailija

Anna Jansson

Anna Jansson (s. 1958) on yksi Ruotsin suosituimmista dekkaristeista, ja pelkästään hänen kotimaassaan hänen kirjojaan on myyty yli 5 miljoonaa kappaletta. Jansson varttui Visbyssä ja työskenteli vuosia Örebrossa sairaanhoitajana. Inspiroituneena sairaalassa kuulemistaan tarinoista hän alkoi kirjoittaa öisin rikosromaaneja, joissa Gotlannin saaren historia ja myytit kohtaavat nykypäivän. Janssonin romaaneja on käännetty 16 kielelle, ja hänen Maria Wern -hahmostaan on tehty tv-sarja.

Kirjan tiedot

  • Lukija Talvikki Eerola
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Svärmödrar utan gränser
  • Suomentaja Vappu Vähälummukka
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512427420
  • Gummerus kustannus, huhtikuu 2022

TUTUSTU MYÖS