Kotikatu - Viimeinen vierailu

Kotikatu - Viimeinen vierailu

Kotikatu - Viimeinen vierailu

Kotikadulla on suurien kysymysten syksy.

Lämpimän kesän lopulla Mäkimaiden kotiin ilmestyy odottamatta Eevan äiti, joka ilmoittaa tulevansa kuolemaan tyttärensä luokse. Perhe-elämä ja Mäkimaan perheen arvot kiepahtavat kerralla uuteen järjestykseen. Ennen vanhaan synnyttiin ja kuoltiin kotona, mutta voiko sellaista suunnitella enää nykyisin?
Luotoloilla Hanneksen ja Karinin suhde on syventynyt lämpimäksi ystävyydeksi. Perheessä pohditaan, mitä tapahtuu, jos isä rakastuu äitiin. Lauran kuvioita sotkee tukholmalainen automekaanikko, ja Timon elämä mullistuu vieläkin ihmeellisemmällä tavalla: hänestä on tulossa isä.
Kotikadulla ollaan siis suurien kysymysten äärellä. Kaiken keskelle ilmaantuu Johanneksen kirkon uusi suntio, joka muuttaa Kotitaloon ja saa asukkaat puhaltamaan yhteen hiileen. Lämpöä syntyy kuitenkin hieman enemmän kuin asukkaat olisivat toivoneet...

Rakastettu Kotikatu-sarja on ollut osa suomalaisten yhteistä tarinaa jo yli 25 vuotta. Kolmen sukupolven elämää seuraava sarja on todentuntuinen ja lämmin kuvaus suomalaisesta kaupunkielämästä. Mäkimaat ja Luotolat ovat meille kuin ystäviä, joiden kohtaloissa olemme eläneet mukana täydellä sydämellä.

Kirjan tiedot

  • Lukija Hannu Kahakorpi
  • Sidosasu Muu
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512427932
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2022

TUTUSTU MYÖS