Kätketty valtakunta

Kätketty valtakunta

Kätketty valtakunta

Hauska ja jännittävä maailmanmenestyssarja 8–12-vuotiaille Soturikissojen faneille ja fantasian ystävilleHarmittomina pidetyt sadesiivet vain torkkuvat puunlatvoissa, vaikka vaara vaanii sademetsän uumenissa ja heimotovereita katoaa yksi toisensa jälkeen.

Gloria on kuitenkin vakuuttunut, että hänen heimonsa on tulkittu väärin: Eihän hän ole lainkaan laiska, vaan teräväpäinen ja hänen myrkkynsä on tappavaa… vaikkei kukaan sitä vielä tiedäkään.

Gloria ja hänen lohikäärmeystävänsä aikovat löytää kadonneet sadesiivet – vaikka se sitten johtaisikin heimon keskelle sen pahinta painajaista: sotaa.


Tulisiivet-sarjan ensimmäisestä osasta sanottua:
”Kirja oli sopivan jännittävä. Lempihahmoni oli Tsunami, ja oli mukavaa, kun se auttoi muita lohikäärmeitä.”

– Hermanni, 11”Tykkäsin eniten kohdista, joissa lohikäärmeenpoikaset ovat yhdessä ja ne leikkivät, vitsailevat ja painivat. Haluaisin jo lukea sarjan seuraavan osan.”

- Matilda, 12


”Äiti luki minulle tätä ja tosi pian alun jälkeen en olisi muuta halunnutkaan kuin kuunnella.” – Rebecca, 10”Tykkään kaikista viidestä lohikäärmeenpoikasesta, mutta eniten Leimusta, koska se on niin nuori ja kiva – ja myös erilainen kuin muut.” – Armi, 7


”Kirja oli hyvä ja siinä oli paljon tapahtumia. Se oli aika jännä, mutta se on hyvä asia.” – Inkeri, 10”Pidimme kaikki tarinan vauhdista ja upeasta fantasiamaailmasta. Dialogi ja kuvailut olivat hienoja, samoin eri hahmojen erilaiset persoonat.”

– Äitilukija, lapset 10 ja 12

Tui T.  Sutherland

Kirjailija

Tui T. Sutherland

Tui T. Sutherland on amerikkalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Hän on yksi supersuositun Soturikissat-sarjan kirjoittajista Erin Hunter -nimen takana. Lohikäärmeistä kertova Tulisiivet-sarja on ollut valtava menestys Yhdysvalloissa, se on innostanut monia lapsia lukemaan ja sen pohjalta on tekeillä tv-sarja.

Kirjan tiedot

  • Lukija Krista Kosonen
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos The Hidden Kingdom
  • Suomentaja Meri Kapari
  • Kirjastoluokka A L84.2
  • ISBN 9789512428618
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2022

TUTUSTU MYÖS