Eniten vituttaa lapset

Eniten vituttaa lapset

Eniten vituttaa lapset

Vitutuskirjallisuuden nobelistilupaukset Pasa ja Atpo suuntaavat lasittuneen katseensa lapsiperhe-elämään. Vituttavatko omat lapset sittenkään enemmän kuin muiden lapset? Vituttavatko omat vanhemmat vielä enemmän muuttuessaan isovanhemmiksi? Raskausaika, uhmaikä, varhaiskasvatus, lastenvaatevarustelu, harrastuksiin kuskaus, joululahjat, äitienpäivä ja lapsiperheen ”lomailu” – myönnä pois, kyllä vituttaa! Pasa ja Atpo perkaavat ja luokittelevat perheellistymisen syvimmät sudenkuopat, ja kirjan täytettävistä kohdista syntyy siinä sivussa synkeä kuva lukijan omasta vanhemmuudesta. Luulitko olevasi leppoisa lisääntyjä, jonka verenpaine ei nouse edes Vauva-lehden keskustelupalstalla? Ja vitut!

Kirjailijat

Pasa

Pasa on Tampereella asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Atpon kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (2008) oli menestys, jota ovat seuranneet ihmiselämän keskeisiä asioita kuten parisuhdetta, työtä ja elämäntaitoa käsittelevät vitutusteokset. Ensimmäinen Eniten vituttaa kaikki on ilmestynyt myös viroksi.

Atpo

Atpo on Helsingissä asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Pasan kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (2008) oli menestys, jota ovat seuranneet ihmiselämän keskeisiä asioita kuten parisuhdetta, työtä ja elämäntaitoa käsittelevät vitutusteokset. Ensimmäinen Eniten vituttaa kaikki on ilmestynyt myös viroksi.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 269
  • Koko 130 x 200 mm
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512428717
  • Gummerus kustannus, huhtikuu 2022

TUTUSTU MYÖS