Sydämenlyönneissä ikuisuus & Sydämen ääntä ei voi unohtaa

Sydämenlyönneissä ikuisuus & Sydämen ääntä ei voi unohtaa

Sydämenlyönneissä ikuisuus & Sydämen ääntä ei voi unohtaa

Kaksi poikkeuksellista rakkaustarinaa opettaa kuuntelemaan sydämen ääntä

Sydämenlyönneissä ikuisuus

Uraorientoitunut Julia Win saa käsiinsä vuosikymmeniä vanhan rakkauskirjeen, jonka hänen isänsä on kirjoittanut vuonna 1955 tuntemattomalle burmalaisnaiselle. Julia ei tiedä mitään isänsä ensimmäisestä kahdestakymmenestä elinvuodesta ja päättää matkustaa kirjeessä mainittuun pieneen burmalaiskylään. Julian koko maailman mullistavan matkan päättyessä hän on oppinut paljon isästään – ja elämästä yleensä.


Sydämen ääntä ei voi unohtaa

Julia Win on palannut New Yorkiin ja menestyy työssään juristina. Yltäkylläisyydestä huolimatta elämä tuntuu valjulta ja merkityksettömältä. Eräänä päivänä Julia kuulee äänen, joka esittää hänelle yksinkertaisia, perustavanlaatuisia kysymyksiä: Kuka sinä olet? Miksi sinä elät yksin? Mitä sinä pelkäät? Ääni saa Julian matkustamaan takaisin isänsä kotimaahan Burmaan etsimään itseään ja onneaan.

Jan-Philipp Sendker

Kirjailija

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker toimi pitkään saksalaisen Stern-lehden kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Kun hänen esikoisromaaninsa Sydämenlyönneissä ikuisuus ja sen jatko-osa Sydämen ääntä ei voi unohtaa ampaisivat bestsellerlistojen kärkeen ympäri maailmaa, Sendker irtisanoutui ja on sittemmin kirjoittanut päätoimisesti. Hänen kirjojaan on käännetty 35 kielelle. Kauan odotettu Burma-sarjan kolmas kirja Sydäntemme kaihoisa syke on sekin ollut myyntimenestys ympäri maailmaa, ja Sendkerin kotimaassa Saksassa romaania on myyty yli 85 000 kappaletta. Sendker asuu perheineen Berliinissä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 717
  • Koko 110 x 178 mm
  • Alkuteos The Art of Hearing Heartbeats & A Well-Tempered Heart
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka T 84.2
  • ISBN 9789512429028
  • Gummerus kustannus, marraskuu 2021

TUTUSTU MYÖS