Kaikki pelissä

Kaliforniassa sijaitseva pikkukaupunki nimeltään Laguna on tunnettu turvallisista kaduistaan, prameista kodeistaan ja houkuttelevista rannoistaan. Se on myös paikka, jossa kiinteistövälittäjä Laurie Martin katosi. Poliisit epäilevät pahinta ja etsivät hänen ruumistaan. Epäilysten kohteena on Laurien viimeinen asiakas.

Asianajaja Marla Cwotowitz on kyllästynyt oikeussaleihin ja haluaa ryhtyä yksityisetsiväksi yhdessä poikaystävänsä Al Giraudin kanssa. Al on entinen poliisi, entinen ketjupolttaja – mutta yhä seksikäs. Marla kulkee pää pilvissä ja uskoo, että syytetty, kunniallinen perheenisä, on viaton. Mutta Al Giraud on oppinut elämää kaduilla, eikä anna kauniin ulkokuoren hämätä itseään. Pian Marla ja Al löytävät johtolangan, joka kääntää asetelman nurinniskoin. Mitä lähempänä murhaajaa he ovat, sitä karmeammalta totuus alkaa näyttää. Parivaljakolla on nyt kaikki pelissä.
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS