Villa Mimosan arvoitus

Villa Mimosan arvoitus

Villa Mimosan arvoitus

Rotkon pohjalta löytyy nuoren naisen ruumis. Kun murharyhmä ehtii paikalle, huomataan, että tyttö elää vielä, mutta on menettänyt muistinsa eikä tiedä mitä hänelle on tapahtunut, kuka hän on. Poliisi epäilee murhayritystä ja alkaa selvittää tytön henkilöllisyyttä kuuluisan psykologin Phyl Fosterin avulla.
Hypnoosissa tytön – jota päätetään kutsua Beaksi – muistikuvat alkavat elää ja ne sijoittuvat ranskalaiseen vaaleanpunaiseen villaan. Bea muistaa lintujen laulun, marmorin viileyden, mutta myös synkän, uhkaavasti lähestyvän hahmon. Phyl ja Bea joutuvat matkustamaan Ranskaan etsimään Villa Mimosaa ja ratkaisemaan sen arvoitusta.
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS