Ajasta ikuisuuteen

Ajasta ikuisuuteen

Ajasta ikuisuuteen

Vertaansa vailla oleva rikosdraama pohjoismaiden kiinnostavimmalta dekkaristilta

Lykke Andersen on äiti, kirjailijan vaimo, kustannustoimittaja ja ennen kaikkea ihminen, joka ei vahingoittaisi kärpästäkään. Nyt häntä epäillään murhasta. Lykke kieltäytyy puhumasta kenellekään muulle kuin rikoskomisario Manfred Olssonille – miehelle, joka tutki Lykken perheen idyllisellä järvenrantatontilla tapahtunutta henkirikosta kahdeksan vuotta aiemmin.

Moninkertaisesti palkittu ja pohjoismaiden parhaaksi rikoskirjailijaksi nimitetty Camilla Grebe tunnetaan erityisesti psykologisesti tarkkanäköisestä ihmiskuvauksestaan. Suljetun huoneen mysteerin ympärille kiertyvässä rikosdraamassa oikean ja väärän välinen raja on häilyvä, eikä totuudesta voi koskaan olla varma.


”Ihastuttavan pisteliäs kuvaus kustannusalasta, horjumaton perhetarina, jonka jännite pitää lukijan rautaisessa otteessaan… Ennenkuulumattoman napakasti sommiteltu rikosromaani, jossa Camilla Grebe leikittelee lukijan sympatioilla ja antipatioilla.” Skånska Dagbladet”Grebe on ilmiömäinen taituri luomaan jännittäviä, kaikessa arkipäiväisyydessään poikkeuksellisen tunnistettavia juonenkäänteitä.” Dagens Nyheter”Tahti kiihtyy kiihtymistään ja romaania lukee perhosia vatsassaan aina odottamattomaan loppuratkaisuun asti.” Aftonbladet
Camilla Grebe

Kirjailija

Camilla Grebe

Camilla Grebe (s. 1968) on Ruotsin suosituimpia jännityskirjailijoita. Hänen romaaneitaan on myyty ympäri maailman yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Aiemmin kirjailijakaksikoissa kirjoittanut Grebe julkaisi ensimmäisen soolona kirjoittamansa rikosromaanin Kun jää pettää alta vuonna 2016, ja se oli hänen todellinen läpimurtonsa. Kun jää pettää alta on käännetty yli 20 kielelle, ja sen elokuvaoikeudet on myyty. Greben rikosromaanit Lemmikki ja Varjokuvat on palkittu niin Ruotsin kuin pohjoismaidenkin parhaina.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 457
  • Koko 145 x 214 mm
  • Alkuteos Välkommen till evigheten
  • Suomentaja Sari Kumpulainen
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512429561
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2022

TUTUSTU MYÖS