Täydellinen elämä

Täydellinen elämä

Täydellinen elämä

Koukuttava ja intensiivinen lukuromaani pakkomielteisen perheonnen tavoittelusta

Marisa ja Jake ovat tunteneet vasta vähän aikaa, kun Jake pyytää Marisaa muuttamaan luokseen ja he alkavat yrittää lasta.

Suhde joutuu koetukselle, kun he ottavat taloonsa vuokralaisen. Kate ei tunnu käsittävän yksityisyyden rajoja, hän on epäilyttävän kiinnostunut Jakesta ja kyselee jatkuvasti lapsesta.

Marisa on varma, että Kate ei väisty ennen kuin on saanut kaiken haluamansa. Vaakalaudalla on koko hänen täydellinen elämänsä.

Jännitteinen, yllättävä ja taidokkaasti kirjoitettu psykologinen perhedraama näyttää, miten vaarallista on saada kaikki se, mistä on unelmoinut.

”Äärimmäisen kiehtova, pahaenteisyys huokuu joka sivulta” - Refinery29

”Tiukka ja tyylikäs jännitysnäytelmä sukeltaa syvälle hedelmättömyyden aiheuttamaan kaipaukseen ja suruun… Jännitettä säestävät äänekäs feminismi ja
– kenties kaikkein sinnikkäimpänä – toivo.”– The Guardian

”Day käyttää psykologista älyään kuin kirurgi veistään: luomalla täydellisen sävykkäitä hahmoja ja paloittelemalla ne silmiemme edessä… Kirja, johon voit uppoutua täysillä.” – The Independent

”Juonenpunominen on erityinen taito, ja siinä Day onnistuu poikkeuksellisen upeasti.” – Het Parool, Hollanti

”Loisteliaasti kirjoitettu pageturner joka tuo esiin pimeimmät puolemme.” – De Limburger, Hollanti

”Täydellisen, hirvittävän NEROKAS” – Marian Keyes
Elizabeth Day

Kirjailija

Elizabeth Day

Pohjois-Irlannissa syntynyt Elizabeth Day on palkittu, niin arvostelijoiden kuin lukijoiden suosima kirjailija-toimittaja. Hän on julkaissut romaaneja, muistelmateoksen ja kirjoittaa jatkuvasti Britannian suurimpiin lehtiin kuten The Timesiin, the Telegraphiin, the Guardianiin, the Observeriin, Harper’s Bazaariin and Elleen. Day on myös supersuositun, kuuntelulistojen kärkeen nousseen podcastin ”How To Fail With Elizabeth Day” vetäjä. Stylist-lehden mukaan hän on ”mullistanut tapamme ajatella epäonnistumista”.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 464
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Magpie
  • Suomentaja Elina Lustig
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512429653
  • Gummerus kustannus, elokuu 2022

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS