Pisamat kuin tähdet

Pisamat kuin tähdet

Pisamat kuin tähdet

Rakastetun Cecelia Ahernin unohtumaton kertomus yksinäisyydestä ja ystävyyden yllätyksellisyydestä

Pisamat täplittävät Allegra Birdin käsivarsia samankaltaisissa muodostelmissa kuin tähdet hänen pienen kotisaarensa Valentia Islandin yllä. Pisamat hän on perinyt isältään, mutta äitiään Allegra ei tunne. Tutustuakseen äitiinsä Allegra aloittaa uuden elämän Dublinissa.

Työ pysäköinninvalvojana on mukavaa ja alivuokralaiskoti varakkaan perheen takapihalla tarjoaa yllättäviä käänteitä elämään, mutta Allegran läheiset ovat kaikki kaukana Valentia Islandilla.

Kun pysäköintisakosta tuohtunut mies tiuskaisee Allegran olevan viiden läheisimmän ihmisen summa, Allegra joutuu todella pohtimaan, ketkä hänen viisi ihmistään ovat. Entä jos hänellä ei ole edes viittä läheistä?

Viisi ihmistä, viisi mahdollisuutta ja yhden naisen matka kohti onnellista elämää.

Joskus ystävyys piilee yllättävissä paikoissa.
Cecelia Ahern

Kirjailija

Cecelia Ahern

Irlantilainen Cecelia Ahern (s. 1981) tuli tunnetuksi yli miljoona kappaletta maailmalla myyneellä esikoisteoksellaan P.S. Rakastan sinua (2005). Romanttisen kirjallisuuden moderni klassikko on sovitettu myös samannimiseksi menestyselokuvaksi (2008). Ahern on Irlannin luetuimpia kirjailijoita. Hänen kirjojaan on julkaistu 40 maassa ja myyty yli 25 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2018 julkaistuista YA-kirjoista Viallinen ja Täydellinen on tulossa myös elokuva.

TUTUSTU MYÖS