Juhlat Malibussa

Kesän nautittavin lukuromaani ja täydellisin beach read

Malibu, Kalifornia: täydellinen ranta, surffareiden paratiisi, julkkisten asuinalue mutta myös tavisten koti.

Elokuun viimeinen viikonloppu 1983: Nina Rivan kiihkeästi odotettujen kesäkauden päättäjäisbileiden aika.Kaikki haluavat tuntea Rivan sisarukset:

Nina, lahjakas surffaaja, supermalli ja illan emäntä, joka totta puhuen haluaisi jättää koko juhlat väliin.

Jay, ammattilaissurffari lajinsa huipulla, joka on tottunut saamaan kaiken mutta joutuu nyt anelemaan uutta ihastustaan mukaan juhliin.

Hud, arvostettu valokuvaaja, jonka on paljastettava veljelleen salaisuus, joka melko varmasti erottaa syntymästään erottamattomat.

Kit, kaikkien rakastama poikatyttö, jonka kutsuma yllätysvieras kääntää kaiken päälaelleen.

Nina on joutunut 17-vuotiaasta lähtien huolehtimaan perheestä äidin traagisen alamäen jälkeen, sillä isä, laulajatähti Mick Riva, on loistanut poissaolollaan. Vaikeudet ovat hitsanneet sisarukset yhteen, mutta nyt yön tapahtumat uhkaavat heidät erottaa.

Keskiyöhön mennessä juhlat ovat riistäytyneet täysin käsistä; aamun sarastaessa liekit nuolevat Ninan taloa. Sitä ennen juomaa on virrannut, musiikki pauhannut ja sukupolvien ajan perhettä muokanneet salaisuudet päässeet pintaan.

 

”Vastustamaton” – People Magazine

“Silkkaa riemua ja nautintoa” - The Times

“Rivan perheen nousun ja tuhon seuraaminen yhden villin, liekkien nuoleman yön ajan on kuin osallistuisi vuosisadan bileisiin.” – Vogue

Taylor Jenkins Reid

Kirjailija

Taylor Jenkins Reid

Los Angelesissa asuva Taylor Jenkins Reid on kirjoittanut seitsemän romaania, joista kolme viimeisintä on noussut myyntihiteiksi ja valittu lukuisille vuoden parhaiden kirjojen listoille. Fiktiivisen päähenkilönsä lailla ilmiömäiseksi menestystarinaksi nousseesta Daisy Jones and The Six -romaanista on tekeillä Reese Witherspoonin tuottama TV-sarja, ja GoodReadsin käyttäjät äänestivät sen vuoden parhaaksi historialliseksi romaaniksi.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Alkuteos Malibu Burning
  • Suomentaja Jaakko Kankaanpää, Riina Vuokko
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512430031
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2022

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS