Herätä minut kuolleista

Herätä minut kuolleista

Herätä minut kuolleista

Finn ja Layla ovat nuoria ja rakastuneita, ja heillä on valoisa tulevaisuus edessään. He ovat ajamassa takaisin kotiin Ranskan-lomaltaan, kun Finn päättää keskellä yötä poiketa hiukan turvattoman oloiselle pysähdyspaikalle ja jättää Laylan yksin autoon torkkumaan. Kun hän palaa, vain parin minuutin päästä, Layla on kadonnut jäljettömiin.

Tämän tarinan Finn kertoo poliisille. Se on totuus – mutta ei koko totuus.

Finn päätyy rakentamaan onnellisen elämän Ellenin, Laylan sisaren kanssa. He ovat voineet jakaa surun Laylan katoamisesta. Ellenissä on kuitenkin jotakin, mikä on jäänyt arvoitukseksi Finnille, mutta Fin ei halua kuunnella vaistoaan, joka kertoo, ettei Elleniin voi luottaa…

Juuri kun Fin ja Ellen ovat menossa naimisiin, Finn saa puhelinsoiton: Joku on nähnyt Laylan elossa. Esineitä Laylan menneisyydestä alkaa ilmestyä Finnin ja Ellenin kotiin. Finn saa salaisia viestejä, sähköposteja tuntemattomilta jotka tietävät liikaa, varoituksia ja vihjeitä.

Onko Layla edelleen elossa? Mitä hän Finnistä haluaa? Ja mitä kaikkea hän itse tietää katoamisyöstään?

Psykologisen jännityksen mestariteos, joka saa lukijan epäilemään kaikkea ja kaikkia aina viimeisten sivujen huipennokseen saakka.

B. A.  Paris

Kirjailija

B. A. Paris

Klaustrofobisten psykologisten trillereiden mestarilla B. A. Parisilla on miltei 40 kansainvälistä kustantajaa. Hänen kirjansa ovat olleet niin New York Times kuin Sunday Times -bestsellereitä, ja hänen esikoisteostaan Suljettujen ovien takana on myyty jo yli miljoona kappaletta.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Alkuteos (Bring Me Back)
  • Suomentaja Satu Leveelahti
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512430116
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2022

TUTUSTU MYÖS