Synkkä salaisuus

Tähtimö on saapunut yösiipien salaperäiseen maahan, jossa hänen on tehtävä mahdoton valinta: oma heimo vai ystävät?

Vaara vaanii yösiipien valtakunnan varjoissa. Salaperäiset yösiivet pimittävät muilta lohikäärmeheimoilta kaiken: he eivät kerro mitään valtakunnastaan eivätkä kuningattarestaan, eivätkä paljasta liittoutumiaan suuressa sodassa.

Nyt he ovat kidnapanneet oman kohtalon lohikäärmeensä Tähtimön, joka on viimein tavannut heimonsa – halusi hän sitä tai ei. Yösiivet ovat siepanneet myös viattomia sadesiipiä, jotka on nyt vangittu pimeään ja autioon valtakuntaan. Tähtimö haluaa auttaa sadesiipiä, mutta hänen on pelastettava myös omat suomunsa ja löydettävä takaisin ystäviensä luo.

Kahden valtakunnan kohtalo on hänen kynsissään, eikä ole ketään joka voisi häntä auttaa. Tähtimön on löydettävä rohkeutensa ennen kuin on liian myöhäistä.

Tui T.  Sutherland

Kirjailija

Tui T. Sutherland

Tui T. Sutherland on amerikkalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Hän on yksi supersuositun Soturikissat-sarjan kirjoittajista Erin Hunter -nimen takana. Lohikäärmeistä kertova Tulisiivet-sarja on ollut valtava menestys Yhdysvalloissa, se on innostanut monia lapsia lukemaan ja sen pohjalta on tekeillä tv-sarja.

Kirjan tiedot

  • Alkuteos The Dark Secret
  • Kirjastoluokka L84.2
  • ISBN 9789512430161
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2022

TUTUSTU MYÖS