Paholaisen kuolema

Paholaisen kuolema

Paholaisen kuolema

Särmikäs rikoskomisario Hanne Wilhelmsen on lukijoiden suosikki ja Holtin dekkareiden päähenkilö. Wilhelmsen vartioi yksityisyyttään tarkasti eikä paljasta ajatuksiaan aina edes lähimmilleen, mutta poliisina hän ei epäröi pistää itseään likoon.

Juuri komisarioksi ylennetty Wilhelmsen tutkii lastenkodin johtajattaren raakaa murhaa, joka on saanut niin henkilökunnan kuin asukkaatkin pois tolaltaan. Lisää päänvaivaa aiheuttaa tieto siitä, että astensuojeluviranomaisten suojiinsa ottama kaksitoistavuotias Olav on karkumatkalla lastenkodista. Voiko hänellä olla jotain tekemistä murhan kanssa? Pian käy ilmi, että pelastusarmeijan ylläpitämän lastenkodin toiminta on valoisan ulkokuoren alla melkoisen hämärää ja murhan syyt alkavat selvitä.
Anne Holt

Kirjailija

Anne Holt

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Holtin kirjoja on myyty maailmalla yhteensä yli 10 miljoonaa kappaletta.

Kirjan tiedot

  • Lukija Krista Putkonen-Örn
  • Alkuteos Demonens dod
  • Suomentaja Katriina Savolainen
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512430543
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2022

TUTUSTU MYÖS