Sokea jumalatar

Sokea jumalatar

Sokea jumalatar

Poliisille tuttu huumetrokari löytyy puistosta murhattuna. Poliisi ei ole tapauksesta erityisen yllättynyt, kunnes paria päivää myöhemmin löytyy toinen ruumis: hämäräperäinen asianajaja on ammuttu kotonaan.

Ylikonstaapeli Hanne Wilhelmsen epäilee, että murhat liittyvät toisiinsa. Kun murhien taustalta alkaa paljastua huumeiden salakuljetusta ja rahanpesua, Hanne ja hänen työparinsa Håkon Sand huomaavat, että kaikki eivät halua syyllisten löytyvän. Hanne ja Håkon joutuvat vastakkain korruptoituneiden juristien ja poliisipäälliköiden kanssa. Rikoksen jäljet johtavat yhä ylemmäs kohti yhteiskunnan huippua.

Ensimmäinen Hanne Wilhelmsen -dekkari tempaa välittömästi mukaansa eikä hellitä otettaan ennen loppuratkaisua!
Anne Holt

Kirjailija

Anne Holt

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Holtin kirjoja on myyty maailmalla yhteensä yli 10 miljoonaa kappaletta.

Kirjan tiedot

  • Lukija Krista Putkonen-Örn
  • Suomentaja Katriina Savolainen
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512430680
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2022

TUTUSTU MYÖS