Presidentin salaisuus

Presidentin salaisuus

Presidentin salaisuus

Henkeäsalpaava trilleri maailmanpolitiikan huipulta.

Kuinka joku voi kadota oslolaisesta hotellihuoneesta ilman että ovia tai ikkunoita on avattu? Varsinkin kun kyseessä on Yhdysvaltain ensimmäinen naispresidentti Helen Bentley – yksi maailman tarkimmin vartioiduista johtajista.

Koko maailma pidättää hengitystään Norjan poliisin etsiessä kadonnutta presidenttiä yhdessä amerikkalaisten kollegojensa kanssa. Myös Inger Johanne Vik, FBI:n kouluttama psykologi, joutuu mukaan presidenttijahtiin komisariomiehensä Yngvar Stubøn kanssa. Tutkimuksia mutkistaa se, että Yhdysvaltain poliisijoukkoja johtaa Inger Johannen entinen heila Warren Scifford. Kolmikon selvittäessä tulehtuneita välejään presidentti Bentleyn aika alkaa käydä vähiin.

”Vik-sarjan kolmas kirja on hämmentävän todentuntuinen trilleri siitä, mitä voisi seurata, kun terrorismi, periamerikkalainen mediapeli ja monta inhimillistä heikkoutta yhdistyvät.”
– Olivia

”Trillereiden eliittiä Vuonojen maasta – suosittelen!”
– Lapin kansa
Anne Holt

Kirjailija

Anne Holt

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Holtin kirjoja on myyty maailmalla yhteensä yli 10 miljoonaa kappaletta.

Kirjan tiedot

  • Lukija Krista Putkonen-Örn
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Presidentens valg
  • Suomentaja Tuula Tuuva
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512432332
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2022

TUTUSTU MYÖS