Nyt tai ei koskaan

Nyt tai ei koskaan

Nyt tai ei koskaan

Kolme nuorta naista on säälimättömästi raiskattu, ryöstetty ja murhattu. Kaikki merkit viittaavat siihen, että asialla on psykopaatti sarjamurhaaja, mutta etsivä Harry Jordan ei tiedä mistä tutkimuksensa aloittaa. Lopulta Jordanin on annettava periksi: hän tarvitsee avuksensa kauniin ja kuuluisan TV-etsivän, Mallory Mallonnen.
Jordan valmistautuu kohtaamaan ylimielisen ja itsevarman naistoimittajan ja yllättyy täysin, kun nainen vetää häntä magneetin lailla puoleensa. Malloryn huolella rakennettu ulkokuori alkaa vähitellen murtua Jordanin läheisyydessä, ja lopulta hän paljastaa tälle kauan piilottelemansa salaisuuden. Murhaaja on lähempänä kuin uskoisikaan.
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS