Keskipäivän polte

Keskipäivän polte

Keskipäivän polte

Yksinhuoltajaäiti Phoebe MacNamara on Savannahin paras panttivankineuvottelija. Kutsumuksensa hän löysi jo varhain, kun hänen kotiinsa murtauduttiin ja perhettä piinattiin tuntikaupalla. Urhea Phoebe ei arkaile toimia, kun muiden henki on vaarassa. Oman henkensä uhalla hän hoitaa tulenarat tilanteet ja estää itsemurhakandidaatteja aikeissaan.

Sporttinen baarinomistaja ja lottomiljonääri Duncan Swift tapaa Phoeben tämän estäessä Duncanin entistä alaista hyppäämästä katolta. Duncan tajuaa saman tien, että tähän kiehtovaan naiseen on tutustuttava paremmin. Ääritilanteisiin tottuneen Phoeben on kuitenkin helpompi syöksyä hengenvaaraan kuin suin päin rakkaussuhteeseen. Työlleen omistautuneella, määrätietoisella naisella on huolenaan myös 7-vuotias tytär ja julkisten paikkojen kammosta kärsivä äiti.

Vihamiehiäkään Phoebelta ei puutu. Hänen kimppuunsa hyökätään, ja hän alkaa saada uhkailuviestejä. Joku aikoo tuhota hänen elämänsä. Duncanin avulla Phoeben on selvitettävä, kuka vainoaja on, ennen kuin on liian myöhäistä.

Keskipäivän poltteessa Nora Roberts tarjoaa perinteistä romantiikkaa mutta myös entistä voimakkaamman päähenkilön ja vahvasti maustettua jännitystä.
Nora Roberts

Kirjailija

Nora Roberts

Marylandissa Yhdysvalloissa asuva Nora Roberts on maailman suosituimpia ja myydyimpiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut yli 200 teosta, joista lähes jokainen on ollut New York Timesin bestseller-listalla. Robertsin kirjoja on myyty maailmalla yli 500 miljoonaa kappaletta - Suomessakin yli miljoona.

Kirjan tiedot

  • Lukija Anna Saksman
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos High Noon
  • Suomentaja Anna Salo
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512432578
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2022

Kirjailijan tuotantoaTUTUSTU MYÖS