Tilaa rakkaudelle

Tilaa rakkaudelle

Tilaa rakkaudelle

Ellie Duveenin menneisyydessä on kauhea haamu, joka palaa kummittelemaan.

Uhrien ihoon viillelty X-kirjain oli tunnottoman murhaajan tuntomerkki. Ulkomaailma hautasi miehen kuitenkin mielestään, kun tämä oli turvallisesti mielisairaalan seinien takana. Mutta murhaaja ei unohtanut rikasta vanhaa rouvaa ja hänen tyttärentytärtään joiden ansiosta hänet saatiin kiinni. Ja nyt hän on vapaa.

Ellie on kiireinen ravintoloitsija, joka työnsä ohella huolehtii hellästi huonokuntoisesta isoäidistään. Sitten hän tapaa Dan Cassidyn, entisen poliisin ja paikallisen viinitilan omistajan, ja hänen elämänsä rauhoittuu juuri sen verran, että hän ehtii huomaamattaan rakastua.

Niinpä Ellie ei edes huomaa kun poliisi löytää X-kirjaimella merkityn ruumiin. Hänellä on vain epämääräinen tunne, että joku seuraa häntä. Kun karmea menneisyyden salaisuus palaa takaisin vainoamaan häntä, Ellie tarvitsee Dan Cassidyn poliisin vaistoja avukseen entistä enemmän. Ja hän tarvitsee rohkeutta voidakseen tuhota tappajan sairaalloisen suunnitelman.
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS