Pahan siemen

Psykiatri Nathalie Svensson painajaismaisen tapauksen kimpussa
 
Psykiatri Nathalie Svensson kutsutaan Sundsvallin sairaalaan, kun hänen potilaansa, nuori sekavassa tilassa löydetty nainen, ei suostu avaamaan huoneensa ovea. Nathalie saa oven murrettua auki juuri, kun tyttö seisoo särjetyn ikkunan edessä valmiina hyppäämään. Samaan aikaan toisella puolella kaupunkia löytyy nuoren naisen ruhjoutunut ruumis. Uhri on kadonnut neljä kuukautta aiemmin jälkiä jättämättä, ja rikostutkija Johan Axberg määrätään tutkimaan tapausta.

Nathalie ja Johan huomaavat pian, että nuorten naisten kohtalot kietoutuvat toisiinsa. Kun he pääsevät syyllisen jäljille, he huomaavat jahtaavansa rikollista, jonka toimintatapa on kuin pahimmasta painajaisunesta.
 
”Jännittävä, hyvin kirjoitettu rikostarina, aivan kuten [Moströmin] aiemmatkin.” – BTJ
 
”Koukuttava kirja jota ei voi laskea käsistään, ja kuten Moströmin teokset aina, kaikki päättyy yllättävään juonenkäänteeseen.” – Bohuslänningen
Jonas Moström

Kirjailija

Jonas Moström

Ruotsalainen Jonas Moström on perhelääkäri ja palkittu dekkaristi. 16 vuotta sitten hän toteutti isyysvapaalla suurimman unelmansa ja kirjoitti esikoisdekkarinsa. Nykyään hänellä on uskollinen lukijakunta Ruotsissa, ja Nathalie Svensson -sarjaa luetaan 10 maassa.

Kirjan tiedot

  • Alkuteos Den omänsklige
  • Suomentaja Anna Heroja
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512433339
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2023

TUTUSTU MYÖS