Maan ja veren huone

Maan ja veren huone

Maan ja veren huone

Fantasiakirjallisuuden supertähden eeppinen ja hekumallinen uusi sarja alkaa
 
Bryce Quinlanin elämä oli täydellistä. Päivät hän paiski töitä ja yöt juhli rankasti. Sitten demoni murhasi hänen lähimmät ystävänsä.
Kun samankaltaiset murhat alkavat toistua, Bryce ymmärtää jonkun janoavan hänen vertaan. Hän on kuitenkin päättänyt kostaa ystäviensä kuoleman hinnalla millä hyvänsä. Avukseen Bryce saa poliisivoimille työskentelevän Hunt Athalarin, langenneen enkelin, jolle on tarjottu vapautta vastineeksi tapauksen ratkaisusta.
Kaivautuessaan syvälle Lunathionin synkimpiin salaisuuksiin Bryce ja Hunt törmäävät totuuteen, joka uhkaa koko kaupunkia. Apunaan heillä on vain toisensa, kun maailma heidän ympärillään suistuu kaaokseen.
 
”Huumaava, jännityksentäyteinen vuoristorata, joka yllättää joka käänteessä.” – Entertainment Weekly
 
”Rikas, mielikuvituksellinen kertomus, jota höystää piikikäs huumori ja kytevä romanssi.” – Publishers Weekly
 
”Modernia paranormaalia yhdistettynä vanhaan kunnon fantasiaan… todella eeppisissä mittasuhteissa.” Laurell K. Hamilton, kirjailija
 
”Kaikki v*tun tähdet koko universumissa. KAIKKI.” – Era, Goodreads
Sarah J. Maas

Kirjailija

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas (s. 1986) on suosituimpia amerikkalaisia kirjailijoita. Hän aloitti eeppisen Throne of Glass -sarjan kirjoittamisen vain 16-vuotiaana ja keräsi nopeasti verkossa ympärilleen suuren faniyhteisön. Nykyään hänen teoksiaan luetaan jo 36 kielellä.

Kirjan tiedot

  • Alkuteos House of Earth and Blood
  • Suomentaja Sarianna Silvonen
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512433629
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2023

TUTUSTU MYÖS