Kertokaa se mehiläisille, osa 1

Kertokaa se mehiläisille, osa 1

Kertokaa se mehiläisille, osa 1

Rakastettu Matkantekijä-sarja saa kauan odotettua jatkoa
 
1779. Jamie Fraser ja Claire Randall ovat viimein löytäneet takaisin toistensa luo ja rakentavat uutta elämää Pohjois-Amerikan siirtokunnissa. Jamien ja Clairen tytär Brianna on selvinnyt omista koettelemuksistaan mutta miettii, oliko pako vanhempien luo kuitenkaan turvallisin valinta. Taudit, nälänhätä ja pian alkava sota kaihertavat Briannan mieltä.
 
Yhdysvaltain vapaussodan kolkuttaessa ovella Jamie teroittaa miekkaansa ja Claire valmistelee kirurginvälineitään. Claire ei voi olla miettimättä, tuleeko sodassa virtaamaan myös hänen rakkaimpiensa veri.
 
Diana Gabaldonin Matkantekijä-sarjaa luetaan yli sadassa maassa intohimoisesti, ja sen pohjalta on tehty suosittu tv-sarja Outlander. Kirjasarjan kauan odotettu yhdeksäs romaani Kertokaa se mehiläisille on ajan ja paikan ylittävä rakkaustarina, jännitysseikkailu ja huumaava epookkidraama, Gabaldonia parhaimmillaan. Teos julkaistaan kahdessa osassa.
 
”Suunnaton ja syvällekäyvä… Moni parhaista kohtauksista on pieniä hetkiä, erityisesti ne, jotka kuvaavat Clairen ja Jamien kestävää rakkautta.” – The Washington Post
Diana Gabaldon

Kirjailija

Diana Gabaldon

Diana Gabaldon on valtavan suosittu ja rakastettu yhdysvaltaiskirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti Matkantekijä-kirjasarjasta, jonka pohjalta on tehty myös menestys-tv-sarja Outlander – Matkantekijä.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Alkuteos Go Tell the Bees That I Am Gone
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512433919
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2023

TUTUSTU MYÖS