Perijättäret

Kolme nuorta naista laittaa Lontoon seurapiirit sekaisin, ja yhdelle heistä on tarjolla omaisuus.

On vuosi 1938. Lordi Mountjoy etsii perillistä omaisuudelleen. Yksityisetsivä saa selville, että ainoat Mountjoyt maailmassa ovat lordin veljenpoikien tyttäret, jotka ovat kaikki syntyneet samana vuonna aviottomina lapsina. Lordi päättää kutsua heidät kaikki Lontooseen tutustumaan seurapiireihin. Samalla hän päättäisi, kuka tytöistä perii suvun miljoonat.
Anjou on huikenteleva ja flirttaileva ranskatar, Honeychile on iloluontoinen maatilan tyttö Texasista ja Laura hevoshullu kaunotar Yorkshiresta. Tytöt pistävät Lontoon seuraelämän sekaisin ja heistä tulee koko sesongin puheenaihe. Pian ilmassa on kuitenkin skandaalinkäryä, sillä yhtä Mountjoyn tytöistä syytetään murhasta. Mutta kuka heistä on murhaaja? Ja miksi? Entä kuka saa lopulta periä Mountjoyn miljoonat?
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS