Hänen varjonsa tarina

Hänen varjonsa tarina

Hänen varjonsa tarina

Lumoava kummitustarina Aikamatkustajan vaimon kirjoittajalta

Parikymppiset amerikkalaiskaksoset Julia ja Valentina Poole ovat toistensa peilikuvia. He kuulevat ensimmäistä kertaa äitinsä kaksoissisaresta Elspethistä, kun heille kerrotaan, että he ovat perineet tämän asunnon Lontoon Highgaten hautausmaan liepeiltä.
Erottamattomat kaksoset muuttavat Lontooseen uudesta vapaudesta riemuiten ja alkavat rakentaa tädin asunnosta omaa kotiaan. Pian Valentina rakastuu kuolleen tädin miesystävään ja ryhtyy etsimään omaa identiteettiään. Julia närkästyy heikomman sisarensa itsenäistymispyrkimyksistä mutta löytää itselleenkin projektin: pakko-oireisesta häiriöstä kärsivän naapurinsa pelastamisen. Mutta vähitellen kaksoset huomaavat, että he eivät ole asunnossaan yksin.
“Harvinaisen koukuttava juoni.” – Pohjalainen
“Ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja!” – Kymen Sanomat
Audrey Niffenegger

Kirjailija

Audrey Niffenegger

Audrey Niffenegger (s. 1963) on chicagolainen kirjailija, kuvataiteilija ja satunnaisesti myös Highgaten hautausmaan opas. Niffenegger on kiinnostunut kaikesta hyvin oudosta ja yllättyy itsekin omien tarinoidensa käänteistä. Hänen esikoisromaaninsa Aikamatkustajan vaimo oli maailmanlaajuinen bestseller.

Kirjan tiedot

  • Suomentaja Paula Korhonen
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512435272
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2023

TUTUSTU MYÖS