Enkeli lumessa

Susikoski syttyy hitaasti mutta varmasti!

Eläkkeelle siirretty komisario Oiva Naali kohtasi iltalenkillään lumienkelin, jonka kuvio sai vanhan rikostutkijan epäluulot heräämään: siinä oli jotain ylimääräistä. Rikostarkastaja Olavi Susikoski ei kuitenkaan innostu salaperäisestä enkelikuviosta. Juttu mutkistuu, kun johtolangat vievät tutkimuksen suunnan Leppävaaran metsiköistä Pohjois-Afrikkaan ja Vietnamiin. Susikosken on pakko myöntää kiinnostuksensa heränneen.

Susikosken luoja Mauri Sariola (1924–1985) oli yksi dekkarikirjallisuuden suurista nimistä. Sariolan kirjoja on myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja julkaistu kahdessakymmenessä maassa.

Mauri Sariola

Kirjailija

Mauri Sariola

Mauri Sariola syntyi Helsingissä 25.11.1924 hattulalaisen opettajaperheen kolmantena lapsena. Kansakoulunsa hän kävi Hattulassa, oppikoulunsa Hämeenlinnan lyseossa ja Toijalan yhteiskoulussa. Ylioppilaaksi Sariola julistettiin jatkosodan aikana vuonna 1943 ilman varsinaisia ylioppilaskirjoituksia. Sodan jälkeen hän aloitti opinnot Helsingin yliopiston lakitieteellisessä tiedekunnassa muttei saanut opintojaan koskaan päätökseen.

Kirjan tiedot

  • Lukija Juhani Rajalin
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512436347
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2023

TUTUSTU MYÖS