Lähetä käsikirjoitus

Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Jos lomakkeen lähetys epäonnistuu, merkitään tiedoiltaan puutteelliset kentät punaisella. Perille menneestä käsikirjoituksesta saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Lomakkeen alareunan kuvatunnisteella varmistetaan, että käsikirjoituslomakkeen lähettäjä on tavallinen käyttäjä eikä esimerkiksi roskapostia lähettävä automatisoitu toiminto.

Valitettavasti emme enää julkaise uusia kotimaisia lastenkirjoja. Keskitymme julkaisemaan nuorille aikuisille ja aikuisille suunnattuja kaunokirjoja sekä tietokirjallisuutta. Kiitos kiinnostuksestasi Gummerus Kustannusta kohtaan.

Henkilötiedot
Käsikirjoituksen tiedot

Sallitut tiedostomuodot: rtf, doc, pdf, open office. Yhdistäthän käsikirjoituksesi yhdeksi tiedostoksi.

 


Tiedustelut ja lisätiedot:
info@gummerus.fi
Huomioithan, että tätä sähköpostiosoitetta ei ole tarkoitettu käsikirjoitusten vastaanottoon, ole ystävällinen ja käytä viereistä Lähetä käsikirjoitus -lomaketta

Tietosuoja:
Täyttämällä viereisen lomakkeen tietosi tallentuvat käsikirjoitusrekisteriimme. Tietoja säilytetään vain käsikirjoitusten käsittelyyn eikä niitä luovuteta eteenpäin. Käsikirjoituksen lähettäjällä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot rekisterissämme ja halutessaan oikaista tai poistattaa tiedot. Tarkistuspyyntö on tehtävä sähköpostitse.

Tietosuojaseloste