Minkälainen salaisuus kätkeytyy munkkiniemeläisasunnon tavarapaljouden alle? – Eppu Nuotion Raakel Oksa ratkaisee -bestsellersarja jatkuu

3.5.2023

Rakastetun tarinankertojan Eppu Nuotion Hopeamedaljonki jatkaa puuseppä Raakel Oksasta kertovaa hyvän mielen dekkarisarjaa. Uutuusromaanissa tyhjennetään ja remontoidaan munkkiniemeläisasuntoa ja selvitetään, mitä tapahtui kolmelle ystävykselle hellekesänä 1975. Raakel Oksa ratkaisee -dekkareiden tv-sarjaoikeuksista on tehty optiosopimus.

Raakel Oksa tutustuu velipuolensa äitiin, Ellen Lähteeseen, joka ryhtyy hoitamaan Maanmittarikillalle testamentattua kuolinpesää myyntikuntoon. Kun Kaarina Loukon asunto paljastuu tavararöykkiöksi, Ellen pestaa Raakelin avukseen. Samalla naiset alkavat selvittää, mitä Kaarinalle ja hänen ystävilleen Sinikalle ja Maunolle tapahtui kesällä 1975.

Eppu Nuotion tuotanto sisältää romaaneja, lastenkirjoja, kuunnelmia, näytelmiä ja tv-elokuvien käsikirjoituksia. Berliini-vuosien jälkeen kirjailija on palannut Suomeen ja asuu Helsingissä miehensä ja koiransa kanssa.

Eppu Nuotio: Hopeamedaljonki
252 sivua
Ilmestyy myös äänikirjana, lukija Hannamaija Nikander

Eppu Nuotio

Kirjailija

Eppu Nuotio

Bestseller-kirjailija Eppu Nuotion (s. 1962 Iisalmessa) tuotanto sisältää romaaneja, lastenkirjoja, musikaaleja, näytelmiä ja tv-käsikirjoituksia. Ber...