Jojo Moyes lumoaa lukijansa hevosaiheisella romaanilla Kuinka painovoimaa uhmataan

30.1.2019

Brittiläinen viihdekirjailija Jojo Moyes valloitti maailman koskettavalla Kerro minulle jotain hyvää -trilogialla. Jojo Moyesin romaanit ovat sulattaneet lukijoiden sydämiä jo yli 44 kielellä, ja kirjoja on myyty yli 38 miljoonaa kappaletta. Kuinka painovoimaa uhmataan on aiemmin suomentamaton helmi Moyesin laajasta tuotannosta. Kuinka painovoimaa uhmataan on koskettavan kaunis kuvaus elämän haavoittuvaisuudesta, suurista unelmista ja tahdonvoimasta. 

Lontoon salaisessa kolkassa Henri Lachapelle opettaa tyttärentytärtään Sarahia ja tämän hevosta uhmaamaan painovoimaa, aivan niin kuin hän itse teki Ranskassa viisikymmentä vuotta aiemmin. Mutta kun Henri joutuu yllättäen sairaalaan, 14-vuotias Sarah joutuu selviytymään maailmassa omin voimin. Lakimies Natasha Macaulayn elämä on sekaisin. Hän yrittää jakaa kotinsa karismaattisen mutta mahdottoman ex-miehensä kanssa, ja töissä huostaanotettujen lasten tapausten parissa hänen ammatillinen harkintakykynsä kyseenalaistetaan. Kun Natashan ja Sarahin polut risteävät, Natasha näkee mahdollisuuden panna asiat takaisin raiteilleen. Mutta hän ei tiedä, että Sarahilla on iso salaisuus, joka tulee muuttamaan heidän kaikkien elämän peruuttamattomasti.

”Pieni-elämä-suuret-unelmat-nyyhkytarina, joka saa haltioituneet kyyneleet virtaamaan kaakaokuppiin.” –Daily Mail

Jojo Moyes, Kuinka painovoimaa uhmataan
alkuteos The Horse Dancer
suomentanut Heli Naski
540 sivua

Jojo Moyes

Kirjailija

Jojo Moyes

Lontoossa vuonna 1969 syntynyt Jojo Moyes on valtavan suosittu viihdekirjailija niin Suomessa kuin maailmalla. Hänen teoksiaan luetaan 46 kielellä, ni...