Poikkeuksellinen rakkaustarina opettaa kuuntelemaan sydämen ääntä ja tekemään oikeita valintoja

11.2.2016

Sydämenlyönneissä ikuisuus -romaanissa itämainen eksotiikka ja elämäntapa avautuvat kiehtovalla tavalla nykyaikaiselle länsimaiselle ihmiselle. Saksalaisen, Yhdysvalloissa ja Aasiassa kirjeenvaihtajana toimineen Jan-Philipp Sendkerin esikoisromaani nousi yllätyshitiksi monessa maassa. Kirja on käännetty jo yli 20 kiellelle.

Julia Win, syntynyt 28. elokuuta 1968 New York Cityssä. Amerikkalainen äiti. Burmalainen isä. Teidän sukunimenne on osa kertomustani ja se on ollut sitä syntymästäni saakka. Viimeisten neljän vuoden kuluessa ei ole kulunut päivääkään, ettenkö olisi ajatellut teitä. Selitän tietenkin kaiken aikanaan, mutta sallikaa minun esittää teille kysymys: uskotteko te rakkauteen?

Kun Julia saa käsiinsä neljä vuotta aikaisemmin kadonneen isänsä vuosikymmeniä sitten kirjoittaman rakkauskirjeen, hän päättää matkustaa isänsä synnyinmaahan Burmaan ja etsiä käsiinsä naisen, jolle kirje on kirjoitettu. Koko maailman mullistavan matkansa päättyessä Julia on oppinut paljon isästään – ja elämästä yleensä.

Todella kaunis tarina, joka saa paatuneimmankin sydämen pauloihinsa.” – We Love This Book

Vaikuttava kertomus, jonka lukemiseen tarvitaan… paljon nenäliinoja.” – Publishers Weekly

Jan-Philipp Sendker, Sydämenlyönneissä ikuisuus
alkuteos Das Herzenhören
Englanninkielisestä, uudistetusta laitoksesta
The Art of Hearing Heartbeats suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi
326 sivua

Jan-Philipp Sendker

Kirjailija

Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker toimi pitkään saksalaisen Stern-lehden kirjeenvaihtajana Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Kun hänen esikoisromaaninsa Sydämenlyönneissä...