Haemme tietokirjallisuuden toimituspäällikköä

16.11.2020

Olet taitava ja verkostoitunut editori, jolla on erinomainen tietokirjavainu ja hyviä ideoita. Haluat olla kirjailijan tukena ja osaat auttaa häntä saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pidät suomentajien sekä freelancetoimittajien ja -graafikoiden kanssa työskentelystä. Olet kirjojen sanavalmis esittelijä. Osallistut mielelläsi jokaiseen kirjan tekemisen vaiheeseen ja käyt säännöllistä keskustelua kollegoiden kanssa kirjan ulkoasusta, tuotannosta, myynnistä, markkinoinnista sekä viestinnästä. Näpeissäsi pysyy nippu lankoja myös silloin kun aikataulu on tiukka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • laajaa tietokirjallisuuden tuntemusta sekä ymmärrystä kustantamisesta
  • erinomaisia toimituksellisia taitoja ja hyvää organisointikykyä
  • yleissivistystä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään Suomessa julkaistavaa tietokirjallisuutta. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietokirjallisuuden kustantaja Johanna Laitinen, puh. 040 565 7913, pe 20.11. klo 10–12 ja ke 25.11. klo 13–15. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään maanantaina 30.11.2020.

Hae työpaikkaa.