Kodin jouluniksit

Kodin jouluniksit

Kodin jouluniksit

Stressitöntä joulua!

Suosittu niksikirjojen sarja saa jatkoa. Kirjan vinkit helpottavat sekä joulun suunnittelua että juhlan viettoa. Niksien avulla voit helposti välttää pahimmat paineet, säästää sekä luontoa että hermoja ja keskittyä nauttimaan vuodenvaihteen juhlasta.

Voiko suursiivouksen korvata joutuisammalla vaihtoehdolla? Miten sulatan joulukuusen – tai kinkun? Saanko ruoat säilymään pyhien yli? Entäpä kukat? Millä häivytän punaviini- ja steariinitahrat? Valitsenko aidot kynttilät vai sähkövalot? Miten huolehdin kamerat ja muut elektroniset vempaimet käyttövalmiiksi? Mitä kannattaa ottaa huomioon lähdettäessä pitkälle talviselle automatkalle, ettei joulumieli katoa yllättäviin vastoinkäymisiin?
Irmeli Castrén

Kirjailija

Irmeli Castrén

Irmeli Castrén on tunnettu lehtinainen, jonka uraan on mahtunut uutistoimittajan ja muotitoimittajan tehtäviä. Hän on ollut kahden menestyvän naistenlehden päätoimittaja. Suosittujen kodinhoitoa ja arkista hyvinvointia käsittelevien kirjojensa myötä Irmelistä on tullut koko kansan niksinikkari. Hän on myös kysytty kouluttaja, joka pitää luentoja sujuvan ja ekologisen arjen pyörittämisestä.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 128
  • Kirjastoluokka 68
  • ISBN 9789512090488
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2012

TUTUSTU MYÖS