100 onnen päivää

100 onnen päivää

100 onnen päivää

Mitä tekisit jos tietäisit, että sinulla on enää 100 päivää jäljellä?

Italialainen Lucio joutuu vastaamaan kysymykseen juuri ennen 40-vuotispäiväänsä, kun elämä ei ole muutenkaan ihan mallillaan. Pettämisestä suivaantunut vaimo on heittänyt hänet pihalle, ja katuvainen Lucio majailee appiukkonsa konditorian takahuoneessa. Lähtölaskenta on hänelle herätys ryhtyä viettämään loppuelämäänsä niin kuin hänen olisi aina pitänyt: tekemällä jokaisesta hetkestä merkityksellisen. Sadassa päivässä Lucio aikoo ehtiä muun muassa nautiskelemaan tuoreista munkkirinkilöistä ja ystäviensä seurasta, korjata tekemänsä vääryydet ja ennen kaikkea voittaa takaisin vaimonsa Paolan, kuolemanjälkeisenkin elämänsä suurimman rakkauden. Matkan varrella hän tulee ainakin ymmärtäneeksi, mitä kuin viimeistä päivää eläminen oikeasti on.

Elokuvistaan tunnetun Fausto Brizzin esikoisromaani 100 onnen päivää on raikkaan omaperäinen ja humoristisesti kerrottu tarina siitä, mikä on todella tärkeää. Hulvattomasta nyyhkytarinasta tuli nopeasti myyntimenestys kotimaassaan Italiassa.


”Hurmaava, koskettava, yllättävä… Yritäpä lukea kirja loppuun ilman että kyyneleet nousevat silmiisi.” – Graeme Simsion, Vaimotestin kirjoittaja

Fausto Brizzi

Kirjailija

Fausto Brizzi

Fausto Brizzi (s. 1968) on tunnettu italialainen ohjaaja, tuottaja ja elokuva- ja tv-käsikirjoittaja. Hänen esikoisromaanistaan 100 onnen päivää tuli Italiassa nopeasti bestseller, ja se valloittaa nyt maailmaa yli 20 kielellä. Brizzi asuu Roomassa.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 400
  • Alkuteos Cento giorni di felicità
  • Suomentaja Lotta Toivanen
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512097517
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2016

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS