Sokerileipurin salaisuudet

Sokerileipurin salaisuudet Lukunäyte

Sokerileipurin salaisuudet

Mitä raaka-aineita ja välineitä tarvitaan täydelliseen kerroskakkuun?
Kuinka marja- ja hedelmäpäälliset saavat huolitellun ilmeen?
Miten syntyy täydellinen italialainen marenki?

Kysymyksiin vastaa tv:stä tuttu kondiittorimestari ja cake designer Jenni Höijer uudella kirjallaan Sokerileipurin salaisuudet. Tämä jokaisen makeanystävän unelmakirja vie kotileipurin askeleen lähemmäs ammattilaistasoa. Ohjevalikoimaan kuuluvat taidokkaat kakut ja mehevät piiraat, hurmaavat leivokset ja suloiset pikkuleivät sekä erilaiset peruspohjat, -täytteet ja -kuorrutteet, joita yhdistelemällä luot omat klassikkosi. Tukea tekemiselle tarjoavat Jennin vinkit tekniikkaosiossa ja reseptien ohessa. Useimmista ohjeista on mukana sekä haastava että helppotekoisempi versio.

Leivontaohjeita täydentävät pienet tarinat Jennin uran varrelta ja rakkaimpien reseptien takaa. Mikaela Holmbergin aistikkaat kuvat kuljettavat leipomon maailmaan, missä jauho pölähtää, kun Jennin ja asiakkaiden suosikkikakut saavat alkunsa. Mukana erityisherkkuja, kuten tuoreilla marjoilla kruunattu Lemmenliekki-kakku, taivaallisen makea ja samalla aavistuksen kirpeä.

Kirjailijat

Jenni Höijer

Kondiittorimestari ja -opettaja Jenni Höijer luotsaa omaa konditoria- ja leipomotuotteita valmistavaa yritystä Sokerileipuri Suomista. Hän on leiponut tv:ssä vuodesta 2011 ja toiminut mm. Suomen paras leipomo -ohjelman tuomarina ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

Hanna Löfgren

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 128
  • Koko 210 x 260 mm
  • Kirjastoluokka 68.24
  • ISBN 9789512098576
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2015

TUTUSTU MYÖS