Raggarimorsiamen hääopas

Raggarimorsiamen hääopas

Raggarimorsiamen hääopas

Raggarimorsian on kaikkien kantapään kautta onneen kompuroivien hengenheimolainen. Hääoppaassaan hän kirjoittaa pariutumisesta kaikella rakkaudella pilke silmäkulmassa ja kannustaa pistämään hääjärjestelyihin persoonaa ja huumoria. Pönötys on niin yesterday.

Kerran kierrätetty morsian sanoo suoraan, miten teet onnistuneet naimakaupat ja järjestät ensimmäiset tai viimeiset itsesi näköiset häät, miten tarkan markan morsian pukeutuu ja miten häät toteutetaan ekologisesti. Mukana päivänvalon kestäviä vinkkejä ja Raggarimorsiamen parisuhdekoulu. Ääneen pääsevät myös Kajahtanut kaaso, Sutjakka sulho ja raggaripappi.

Minna Dufton inspiroitui toisesta kierroksesta niin, että syntyi pinkkipäinen hahmo Raggarimorsian ja sen myötä elämänmakuinen hääblogi ja humoristinen hääopas. Valokuvaaja Elina Mannisen kuvissa on vauhtia ja tunnetta. Teos ei sisällä: pakkopullaa, sokerikuorrutusta, häävelkataakkaa.
Minna Dufton

Kirjailija

Minna Dufton

Minna Dufton (s. 1977) on toimittaja ja käsikirjoittaja, joka asuu Helsingissä 7-vuotiaan tyttärensä ja Herra 47:n kanssa. Aiemmin hän asui 13 vuotta Englannissa ja ehti nähdä työssään tv-uutisissa liudan kuninkaallisia häitä. Raggarimorsian-hahmo lähti liitoon Toinen kerta toden sanoo? -blogista.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 124
  • Koko 170 x 210 mm
  • Kirjastoluokka 30.81
  • ISBN 9789512099887
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2015

TUTUSTU MYÖS