Mentaaliherätys!

Mentaaliherätys!

Mentaaliherätys!

Onko meillä aikaa loputtomiin?

Moni elää sitten kun -elämää, koska ymmärrys, voimat ja rohkeus eivät riitä suunnan korjaamiseen ja sen elämän elämiseen, joka olisi vielä mahdollinen. Mutta jokainen voi oppia tekemään itselleen oikeita valintoja.

Mentaalivalmentaja Minna Marsh on koonnut kirjaksi käytännön oppejaan, ja haastatellut ihmisiä eri puolilta maailmaa siitä, mitä elämä ja kuoleman läheisyys ovat heille opettaneet. Mukana ovat mm. taitolentäjä Sami Saikkonen, tähtitieteilijä Esko Valtaoja, kirjailija Juha Siro, nyrkkeilijä Sonia Grönroos, duudson Jarno Laasala ja saattohoitoon erikoistunut Juha Hänninen.

Marsh käsittelee kirjassaan hyvän elämän haasteita ja ratkaisuja: Miksi en jaksa? Mitä muut minusta ajattelevat? Mitä jos en onnistu? Entä jos onnistun? Pitääkö rakastaa itseään? Mitä jos elämä on yhtäkkiä ohi?

Mentaaliherätys! sopii elämänhallinnan aamukelloksi kenelle tahansa.
Minna Marsh

Kirjailija

Minna Marsh

Minna Marsh on Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja. Hän on tehnyt mentaalivalmennusta kokopäiväisesti vuodesta 2007. Hän valmentaa paljon urheilijoita ja tekee yritysvalmennusta, jossa suosittuja aihepiirejä ovat oivaltava stressinhallinta, itsetunnon ja ammatillisen minäkuvan kehittäminen sekä muutosprosessien eri vaiheet. Mentaalivalmennus on ratkaisukeskeistä mielen treenaamista, jonka sivutuotteena ihminen usein löytää potentiaaliaan ja syttyy elämänsä mahdollisuuksista.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 240
  • Kirjastoluokka 17.3
  • ISBN 9789512401543
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2015

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS